Klinika qe do te bej me floke

Si mendoni se ky person pa floke, eshte i njejte me ate me floke?!

Te pakten beni reklamat pa foto se lat nam :expressionless: :x

jooooooooo , nuk eshte i njejti fare … :x

po çar lane name pra … :expressionless:

i kane bere nje zgjatje surratit ne pc se ai eshte

i njejti eshte por aty ka floke ashtu ishte, mbas klinikes doli ai pa floke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po pra, te pakten bej me ndonje program por ve te njejtin person.

lol te mi sjellin mua reklamat, se ja bej une me flok ne photoshop, jo me floke vetem por i gjej dhe grua, po deshi e bej dhe me tre sy :lol: :lol: :lol:

reni pse sthua ti te te jap pune une :stuck_out_tongue:

Kur te duash, e kam profesione e zakon :lol: :lol:

Une floke kom! :smiley: Nuk du mo! Hahahahaha Edhe nru kom! Po vallai e du ene nje tjeter! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ai kokzbathmi atje lart nuk ka lidhje fare me ate kok papucen tjeter! :lol: :lol: :lol:

mendoj se nuk eshte i njejti person . sepsenjeri este me fytyre me te shendoshe dhe tjetri me i dobet.

[b]Dakuuuuuu :smiley: :smiley: :smiley: Hajt se ta gjej une nrun tjeter ty kur te vish ne shtepi. :smiley: :smiley: :smiley:

Ata te dy tek foto ngjajne si te jene vellezer me baba tjeter. :lol: :lol: :lol: :lol:
Atyre as nena nuk i dihet. :lol: :lol: :lol: [/b]