kombetarja kuq e zi miqesore me 3 mars

kombetarja jone do te ndeshe njenje ndeshje miqesore me 3 mer ne tirane me irlanden e veriut. kjo ndeshje miqesore vjen si rezultat i ftefs qe fshf kishte derguar ne federaten e futbollit irlandeze. per nje takim miqesore. dhe mbas pak ditesh vjen ok nga irlanda. tashme zyratre me 3 marse te besuarit e kuzhes do te dote masin dhe nej her forcen etyre par balle irlandesve. kjo do te jete ndeshj e pare per kete vit per kombetaren tone.

suksese kombetares

meduket se kemi per tu shqepur me gola :smiley:

jo se eshe ndeshja e pare per 2010. dhe te ndjehemi optimiste. suksese kombetares