Koncepti i ri i BWM CSL Hommage 3.0 (foto)

BWM ka prezantuar nje koncept te ri te makines CSL Hommage 3.0, i cili eshte nje perzierje e modelit i8 dhe coupé-se klasike te vitit 1970. Per sa i perket daljes ne treg dhe çmimit, Kompania nuk ka dhene ndonje detaj.

Bukur:D