Konkursi Gatimit nga Artigatimit.com - Finalja

Konkursi Gatimit 2013

Te gjitha recetat mund ti gjeni në adresen e konkursit te gatimit, ku recetat kane dhe butonin Like per te votuar te preferuarën!

Vendi i Pare nje Tablet Android, Vendi i dyte Set Grirës!

Urojë suksese të gjitha pjesëmarrëseve!