konti ka ditelindjen

urimet me te mira per kontin qe sot ben 36 vjec (une nuk e kam paare ndonjehere ne forum porska gje :smiley: )

Urime dhe 100 Vjec, pak vone por nuk harruam

U bofsh edhe 100 vllai tem!