Kopshtari dhe lulishtari

Nje teme mbi lulet, me figura dhe si ti kurojme ato.

Ja disa lloje lulesh :slight_smile:

[thumbnail:1g70ki2i]https://www.lirenti.com/host/f/img/b/lulet.jpg[/thumbnail:1g70ki2i]

Lule apartamenti me emrat e tyre latinisht:

 1. Acallypfa ispida
 2. aechmea

 1. aglaonema picktum
 1. ananasso
 1. anthurium anderarum
 1. arcea catechu
 1. beaucarnea mangiafummo
 1. caladium
 1. calathea

 1. dizygothea
 1. dracanea