Kosova Hacker Security (KHS) : Operation Greek

Greqia po përballet me sulme të ndryshme kompjuterike, së pari ajo ishte Anonimus hacker e sulmit të shërbimit në Greqi Ministrisë për të sjellë poshtë Ministrinë e Drejtësisë. Tani një grup tjetër i quajtur KHS kane bere sulm masiv në internetin greke. Ky sulm i quajtur edhe “greke operacionit” e cila shkakton dëme serioze për Ministrinë greke të Arsimit,
OTE-greke Shërbimi Telekom dhe kështu me radhë.Hack në OTE ekspozuar më shumë se kredencialet e përdoruesit 10K së bashku me detajet Admin. Të gjitha bazat e të dhënave mund të gjenden në forumin zyrtar të KHS. Sipas KHS ky sulm është një sulm kundër sulmeve greke te bera te sitet shqiptatare
Më parë ky grup ka kryer sulmin disa kibernetike në Ukrainë, Izraeli dhe kështu me radhë.

https://www.cyberhell.org/opgreek/

(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y):mrgreen: