Kovosve, kur krevati jot eshte trotuari Universitetit (foto)

Në hapësirat e Kampusit Universitar të Prishtinës, përkatësisht në oborrin e tij, dikush ka gjetur “mundësinë për strehim”.

Ka disa ditë, që nëse u bie të kaloni në mëngjes pranë rrethojave të Kampusit Universitar të Prishtinës, gjegjësisht afër Fakultetit Ekonomik, ju mund të hasni në një karrige të vendosur në trotuarin jashtë rrethojave,e cila shfrytëzohet së paku si “varëse rrobash” për dikë. Nëse ndaleni e vështroni, brenda rrethojave do të shihni dikë të shtrirë duke fjetur.

Sigurisht te ankohesh se nuk ke iphone është e pa imagjinueshme me realitetin! Fatkeqësisht, kjo është jeta, per disa gjithë xixa shampanje dhe per disa nje krevat vetëm prej kartoni!!!

ne shqiptaret e kemi kshtu: iPhone ne xhep, Macchiato me cigare para, Golf 2 dhe 50 cent ne xhepa!