Kuazimodo?

si jepet pershkrimi fizik i kuazimodos?Pse nje perdhkrim i atille mbetet i ngulitur ne mendjen e lexuesit?:slight_smile:

Pershendetje Rosance dhe mire se vjen ne forum!

Per nje perdorim te rregult te forumit ju lutesha ti vini nje titull te sakte temes dhe jo ta mbushni me ??? pikeçuditese! Ne kete menyre anetaret e tjeter duke ju referuar titullin mund tiu ndihmojne ne temen e hapur!

Si anetare e re, ju ftoj gjithashtu te prezantoheni me pare!

Qendrim te kendshem!