Kupa Botes Afrika Jugut 2010 STADIUMET

Kupa Botes Afrika Jugut 2010 STADIUMET

Fantastik keta stadiume. Sikur te kishim dhe ne ndonje nga keta ne Shqiperi. :slight_smile: Flm per te gjitha informacionet :slight_smile: