Kur e keni dhene puthjen e pare?

Kur e keni dhene puthjen e pare dhe si ju eshte dukur,une per vete sdo ta harroj kurre sepse ishte dicka e mrekullueshme …

Tema eshte dublikat, e Puthja e Pare!