Kur zemra dridhet ....?

Nje shikim i zjarrte dhe nje buzeqeshje e embel mjafton nganjehere qe te shkaktojne nje termet te nje shkalle te larte ne zemer.
Shqetesime te embla i quajten,por keto dridhje prishin gjumin dhe ç`rregullojne jeten e shpirtin…
Por,si mund te quhet nje gjendje e tille qe shpeshton te rrahurat e zemres??
Mbase do ta shpjegonte zemra po te kishte goje , por…fajin e ka Zoti qe si dha asaj goje…

Ju si mendoni kur zemra dridhet?!

Mendoj qe jane keto gjerat e vogla, qe shume i konsiderojne te parendesishme ato qe bejne qe zemra jone te dridhet; Nje shikim, nje buzeqeshje, nje shtrengim dore apo dhe nje perqafim qe te bejne zemren te te dridhet.

Nga frika e rrezikut ose nga frika e dashuris :slight_smile: