Kush janë më xheloz?

Femrat apo meshkujt?

femrat jane te papara per xhelozi

femrat ju ik truni shpjet per xhelozi

Femrat :turpi:

une do te thoja gjys gjys :slight_smile:

Varet nga karakteri… S’mund te jap 1 pergjigje te sakt… Une sjam fare xheloze, kete e di shume mire! :smiley:

eshte e veshtire te thuash femrat apo meshkujt sepse te dy jane xheloz por mendoj se femra eshte me xheloze ( sepse dhe vete jame shume )

Nga icik te dy :smiley: :smiley:

Nga shume te dy! :smiley: :smiley:

Un mendoj qe varet per qfar

une theme se jane diemte me shume

une mendoj se femrat jen me xheloze sepse jam femer vet edhe jam shum xheloze edhe pse nuk e kom pas ate rast asni her te behem xheloze ndaj dikuj po thjesht xhelozohem nga tregimet e tjereve .

kjo eshte relative…varet nga shume arsye dhe nuk mund te percaktosh dot se cilet jane me shume xheloz…meshkujt :mendoj::cekan:apo femrat:p:@

femrat mendoj edhe pse vet jom ma shum se ato :stuck_out_tongue: