Ky është PlayStation 4 (foto)

Sony, ne E3 2013 me ne fund e ka prezantuar edhe hardware-in e konzoles PlayStation 4, pasi nuk e kishte bere nje gje te tille me 4 Shkurt ne lansimin zyrtar te PlayStation 4. Ja si duket PlayStation 4 dhe sa i perket tregut, ai do te lansohet nga fundi i ketij viti.

Ec aty bisha