Ky është Windows 10! Foto

Gjate mbremjes se sotme, Microsoft ka prezantuar Sistemin e vet Operativ me te ri, Windows 10, ku kompania edhe ka detajuar fjale per fjale funksionet e reja qe do te sjelle ky Sistem kur te lansohet ne Vjeshte te ketij viti.

      • Updated - - -

PO shtoj dhe keto dy imazhe :slight_smile:

Jo keq si grafi! Por duhet pare dhe performanca!

ky qenka dmth ai “realiteti virtual” i M$? Bajat jane bere edhe kto kompanite ditet e sotme! Rrall sjellin dicka inovative! Vetem kopje (n)

gati Windows 10 build 9926

Yep, ja dhe ca foto!