Lady Gaga dëshiron seks me Take That

Këngëtarja e muzikës dance, Lady GaGa, mendon se Take That mund t’i dhurojnë asaj ‘kohë të mirë’ në shtrat.
Gaga mendon se grupi, i cili tash përbëhet prej Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen dhe Jason Orange (pjesë e të cilit në fillim ka qenë edhe Robbie Wiliams), janë shumë seksi dhe do t’i dëshironte t’i kishte në shtrat të gjithë në të njëjtën kohë.

“Do të doja t’i kisha të katërt përnjëherë. Ata janë shumë seksi. Unë jam femër e vetmuar tash dhe do të doja të kisha një kohë të mirë”, ka thënë këngëtarja, emri i vërtetë i të cilës është Stefani Germanotta.

shum mir lady gaga i thot mendimet qe ka ne sy:D:D edhe grupi normalisht nuk do e refuzoj oferten

mir e ki valla klevi88