Lajme Flash nga Teknologjia

Nuk eshte lajm, po kjo ideja me pelqen shume :slight_smile:

sa shpejt e nxorren per Android edhe ktoooo… (n)

Une e pash per iPhone si fillim!?

Loja me e re per platformen android !

Space-Killer eshte loja me e re per platformen android , e cila konsiston ne udhetimin ne hapsire
dhe luftimin me anijet aliene .