Lajmerim: Nderrim emri i anetarit...

[b]Ju njoftojme se anetrae me pseudonimin Shqiptaringavlora ndryshohet dhe behet Arjol.

Faleminderit per mirekuptimin.

STAFI[/b]

Faleminderit :slight_smile:

shif re ti na qenke arjoli … sa tap qe jane forumet shqiptare mo burr ne cdo vend forum te njejtet persona apo jo :mad: ?

Si duket je nje nder njeshat :wink:

Komunikojme se anetareve meposhte i eshte ndryshuar emri ne forum:

UDEK i eshte ndryshuar emri ne TraHaNA.
Engjellushja i eshte ndryshuar ne Belisa.

Theksojme se keto jane ndryshimet e vetme te emrave ne forum, pasi kjo proçedure bie ndesh me kushtet e perdorimit te forumit.

Faleminderit!