Language Learning on line !!!!

Cfar adresash dini qe mundemi te mesojme gjuhe te huaja on line ?
Nje nga adresat me te mira eshte https://www.livemocha.com/
eshte https://www.livemocha.com/
Dini adresa te tjera ?
Besoj se do te jete shume mire te mbledhim ketu adresa per te mesuar gjuhe te huaja :slight_smile:
8O

Gjithashtu mund te shfletoni dhe artikullin Mesoni gjuhe te huaja ne Internet

shume interesante te dyja adresat…faleminderit

Faleminderit :slight_smile: !