Leshohet Ubuntu 15.04 Alpha

Versioni i ri Alpha per Ubuntu 15.04 eshte gati per shkarkim. Ky version eshte i keshillueshem per “kuriozet” si dhe ata qe duan te zhvillojne aplikacionet e tyre mbi kete plataform open source (burim te hapur).

Si perher shfaqet me 3 lloje Desktopi, GNOME; KUBUNTU; si dhe LUBUNTU, por nuk mungon dhe versioni kinez.

Ja link per shkarkim te file .iso
Ubuntu GNOME
https://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-gnome/releases/vivid/alpha-2/
KUBUNTU
https://cdimage.ubuntu.com/kubuntu/releases/vivid/alpha-2/
LUBUNTU
https://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/vivid/alpha-2/