Leter dashurie ne tre gjuhe!

Leter Shajes ne tre gjuhe

Dear amore mio, Shaje! Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t’write prap this lettera
knejna ka far west-i lontano lontano ene n’English ene n’Italiano, sepse kom learn kto dy
lingue perfetto kto due vjet qi I am ktuna. E look tina mi, sa molto well kom learn knejna.
Vallahi, me kte derr work-u qi kom ormai i mson le lingue t’huja sa t’dujsh. Ene rrashnat
m’thyhen me t’thon t’drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m’told bosi every minuti,
aq sa s’have possibilita me mor fryme i cast.
C’me t’thon mo, gjona very
t’bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t’nolta deri m’cielo ku molte people hyn e dalin or e
cast. Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t’sit down qeleshja m’terra. Pa jo
ca ara t’mjellme verde verde me bar around tyne, qi t’thujsh mo! Nji village bagti per mangiare
nji vit tutto pa pushim! I kom pa mi, when I ere per
weekend te dillen qy me mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty m’nostro
katunin. Pa le m’darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit e re, dit u bo gjith
town-i. Ca red, ca verde, ca …, ku di un mo, me tu take mend fare. Entrate-m ke ca mejhone si
pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease po me sa morem
ear na, ishte heqje brekesh me aheng. Vallai
told-em se na iku radakja. Apo they s’ishin…qe ju bofte … Dulla, Dulla jo io. I s’i kom see fare
gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n’ksi punesh. S’te tradimento
Lomi ty jo. Dulla po, i?ik me ate Lijen e vet, nja half ore me nji ruse. Po amo ja vlejte…Kurse
una t’kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji ragazze. Sapo see nonji si ato
t’honit qi t’thash mo avanti kthej the head
ka ona qeter. Jom i nershem una.
Dear mio amore Shaje. Nashti jom t’u e close kte lettera kaq t’lungo se po m’come gjumi.
Do t’write prap kur te kem free tempo, se sic t’thash qipari, lavoro lavoro ka mjesi m’darket,
tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti
mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen se vjen ancora aty m’katun.
Ju kiss t’all-ve. Your amore Lomi.
Ps. Mos forget t’m’write si ia kaloni aty m’village, ne, nigjo, se mos ia read kujt la lettera se o
turp, t’kom thone ne ke prima lettera, pranej read-e vetem tina ene children-at,
mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu come e kom write this
lettera-n. He, a jom i zoti, or not?
T’kiss ene nji her, LOMI.

Hahahaha, sa kam qesh :lol:

hahahaedhe se deri ne gjysem e lexova ishte per te qeshur

I paska qare fare keto gjuhet. :smiley:
I paska ngel pa mesuar dhe gjermanishtja dhe e kompletonte fare. :smiley:

:gezim: :gezim:

tani e lexova deri ne fund ishte e bukur :lol:

ehhehehe kam dekur se qeshuri

i ka qar keto gjuhet shum e bukur :smiley: :lol:

Leter Shajes n’tre gjuhe…Dear amore mio, Shaje! Dear e shtrenjta ime

amore Shaje! I jem tu t’write prap this lettera knejna ka far west-i

lontano lontano ene n’English ene n’Italiano, sepse kom learn kto dy

lingue perfetto kto due vjet qi I am ktuna. E look tina mi, sa molto

well kom learn knejna. Vallahi, me kte derr work-u qi kom ormai i mson

le lingue t’huja sa t’dujsh. Ene rrashnat m’thyhen me t’thon

t’drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m’told bosi every minuti,

aq sa s’have possibilita me mor fryme i cast.

C’me t’thon mo, gjona very t’bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t’nolta deri m’cielo ku molte people hyn e dalin or e

cast.

Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t’sit down

qeleshja m’terra. Pa jo ca ara t’mjellme verde verde me bar around

tyne, qi t’thujsh mo! Nji village bagti per mangiare nji vit tutto pa

pushim! I kom pa mi, when I ere per weekend te dillen qy me mattina.

Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty m’nostro katunin. Pa

le m’darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit e re, dit

u bo gjith town-i. Ca red, ca verde, ca …, ku di un mo, me tu take mend

fare. Entrate-m ke ca mejhone si

pune qebaptore, ku ca ragazze

dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease po me sa morem ear na,

ishte heqje brekesh me aheng. Vallai told-em se na iku radakja. Apo

they s’ishin…qe ju bofte … Dulla, Dulla jo io. I s’i kom see fare gjate

all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n’ksi punesh.

S’te tradimento Lomi ty jo. Dulla po, i?ik me ate Lijen e vet, nja half

ore me nji ruse. Po amo ja vlejte…Kurse una t’kon stand besnik.

Mazallah se kom do any gjo me nonji ragazze. Sapo see nonji si ato

t’honit
qi t’thash mo avanti kthej the head ka ona qeter. Jom i nershem una.

Dear mio amore Shaje. Nashti jom t’u e close kte lettera kaq t’lungo se

po m’come gjumi. Do t’write prap kur te kem free tempo, se sic t’thash

qipari, lavoro lavoro ka mjesi ‘darket, tutto settimane-s. Money Money

mi mo, e capito vete ti mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen

se vjen ancora aty m’katun. Ju kiss t’all-ve. Your amore Lomi.

Ps.

Mos forget t’m’write si ia kaloni aty m’village, ne, nigjo, se mos ia

read kujt la lettera se o turp, t’kom thone ne ke prima lettera, pranej

read-e vetem tina ene children-at, mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji

gjo, kom msu kompjutrin look vet tu come e kom write this lettera-n.

He, a jom i zoti, or not? T’kiss ene nji her, LOMI.

Mod: Tema u bashkua!

Gallate fare, duhet ta provojme nje here dhe ne:duartrokas::p:confused:

dear amore mio :stuck_out_tongue: