Libër Matematike me Ushtrime dhe Probleme te Zgjidhura

Mbase rrallë herë bëjmë promovime librash, por doja të njoftoja të gjithë të interesuarit për këtë [b]Libër Matematike me Ushtrime te zgjidhura!

Autori i Librit Jani Pone ka ushtruar profesionin si Mësues Matematike për rreth 40 vjet. Ky libër [/b]është një përmbledhje me ushtrime dhe probleme te zgjidhura për çdo nxënës që do të përvetësojë lëndën e Matematik[b]ës.

[/b]Libri ka ilustrime me figura si dhe shpjegimet e veprimeve hap çdo hapi.

[b]Për prenotime telefononi ne numrin e celularit qe shikoni mbi libër!

[/b]

Do ti qe me duhet nje liber i till mua