Liber per programim Java

Nje liber per te gjithe ata qe duan te mesojne te programojne ne Java. Libri eshte ideal per ata qe nisin nga zero. Leksionet jane ne gjuhen angleze te gjitha te ilustruara.

Vizitoni www.java.al

meqense linku per shkarkim nuk funksionon me, kush eshte i interesuar per te mesuar Java mund te shkarkoje

as ketu nuk mund te shkarkohet!

mund te shkarkohet por duhet te regjistrohesh dhe te besh nje postim. Jane rregullat e forumit.

po t’i lexosh rregullat e ketij forumi, e sheh qe nuk lejohet spam neper tema te tjera! Eshte vendi perkates ku mund te “reklamosh” forumin tend!

Kjo nuk quhet spam. Spami nuk është kur jep nje link të dobishëm. Por kur jep link qe nuk ka lidhje me temën. Nëse nuk e di kuptimin bëj disa kërkime me shume.

ti po din, ti grahi! :slight_smile:

bejeni upload duke perdor funksionin e forumit ose sherbimet cloud.

Faleminderit, link u korigjua :wink:

Lol nuk po silleni mirë me editimin e postimeve dhe fshirjen e tyre. Nëse nuk doni futini nje ban llogarisë time dhe jami në rregull.
Tung.

Ishte thjesht nje sygjerim! Pasi as link nuk ishte shkarkim direkt, por pas 60 minuta, pasi anetari kishte bere X postime. Klm