Libër pornografik për të verbrit

Është publikuar libri pornografik për personat e verbër, dhe përveç teksteve përmban edhe 17 foto të burrave dhe femrave të zhveshur, raporton “Telegraph”.

Libri “Tactile Minds”, pas së cilës qëndron kanadezja Lisa Marfi, është paraparë për të verbrit dhe persona me shikim të dobët, dhe shitet për 150 sterlina.

Marfi tha se e ka bërë këtë libër, pasi që kishte vërejtur mangësi në treg. Ajo theksoi se ka vepruar kçësisoj pasi që e kishte kuptuar se të verbrit janë “lënë jashtë kulturës pornografike”

Tani dhe te verbrit nuk do ngelen mbrapa :smiley:

Dhe çmimi nuk qenka keq :D! Te shkretet, pak se nuk shikojne ate qe do blejn por do e paguajne dhe shtrenjte!