Librat e rinjë në treg

Romani “Shtangie dhe dritherima” e autores Ameli Notomb, perkthyer nga Adriana Koxhaj dhe botuar nga “Pegi”.

“Bashkepirja” eshte liber qe i takon zhanrit te dialogut filozofik, me autor Platonin, perkthyer nga Shpetim Doda dhe botuar nga “Ideart”.

Libri me poezi “Fluturputhje”, me autorit Qazim D. Shehu dhe botuar nga “Toena”.

“Rrefim vetmie”, liber me tregime te zgjedhura, me autor Mihal Hanxharin, botuar nga “Toena”.

Romani “Mashtruesja” e autores Christine Gram, shqiperuar nga Irena Nasi dhe botuar nga “Dudaj”.

Proza shqiptare “Darka e ambasadorit, Shtepia e re”, me autor Artan Santo, botuar nga “Ombra GVG”.

Romani “Ne shoqerine e kurtizanes”, me autor Sarah Dunant, perkthyer nga Ilir I. Baci.

Libri “Careshat”, me autor Vladimir Fedorovski, shqiperuar nga Gezim Qendro dhe botuar nga “Toena”.

Vepra filozofike “Nje vdekje shume e embel”, me autor Simone De Beauvoir, shqiperuar nga Edmond Tupja dhe botuar nga “Onufri”.