License per vBulletin 5

Përshëndetje!

Duke qene se jam nje nga pjesetarët e faqes që merret me ndryshimin e forumit, doja te beja një kërkesë të gjithë komunitetit.

Nëse ndokujt nga anëtarët i gjendet ndonjë Liçense për vBulletin versioni 5 dhe nese ka dëshirë ta dhuroje [b]për Lirenti.com!

Do te ishim te gjithë mirënjohës!
[/b]
Nëse dikush dëshiron të sponsorizojë, është gjithashtu i mirë se ardhur! Do te mundohemi tia shpërblejmë me ndonjë faqe web.

Faleminderit!

$249.00 :S
Cmim dirdheruese!

nese me bjen dicka ne sy, sigurisht qe do iu lajmeroj!

Mere

Ta gezoni !

Pirat? Me mire jo :wink: Thnx