Linux per programator dhe perdorues

Nje liber per mesimin e perdorimit dhe te ambjenteve linux

Ne aglisht:
PERMAJTJA:
Chapter 01 - What Is Linux?
Chapter 02 - Installing Your Linux System
Chapter 03 - GNU Utilities for Nonprogrammers
Chapter 04 - GNU Utilities for Power Users
Chapter 05 - The Linux Shells
Chapter 06 - The Bourne Again Shell
Chapter 07 - The Korn Shell
Chapter 08 - The C Shell
Chapter 09 - Networking and the Internet
Chapter 10 - The Linux Desktop
Chapter 11 - C Programming Tools
Chapter 12 - Systems Programming
Chapter 13 - Linux Internals
Chapter 14 - System Administration

https://rapidshare.com/files/52361644/Linux_For_Programmers_And_Users.chm

per fat te keq ky file nuk qenka me.

Reno nqs e gjen, fute perseri.