Lirenti 3D Designs

Nje punim tjeter me Photoshop

dhe nje version tjeter shum pak ndryshim

Shprehni Idet tuaja

:slight_smile: shume bukur - Si e ke bere ate efektin mbrapa!!

Ndonje guide :slight_smile:

Ore do te me vjedhesh zanatin ti mua :stuck_out_tongue: haha

shume e bukur…me pelqejne ngjyrat…

shume bukur majdi bravoo

nice :slight_smile: keep going…

Flm …

Ja nje tjeter nga un!
Vetem Tekst eshte 3D me AI, se shpejti dhe nje video guide!

Shkarko 1920x1080:

https://www.mediafire.com/i/?vheo515u1oojyvv

Shume e mire Reno
e shkarkova

Ore Reni mua sma kalon dot ti