Lirenti.com 7 Vjeç! - Urime dhe Faleminderit!

Ka qënë data 28 Nëntor 2005 kur është bërë hapja e faqjes Lirenti.com në gjuhën Shqipe.

Sot mbush 7 vjeç! Gati për klasë të pare :slight_smile:

Që nga ajo ditë mijëra shqiptarë anembanë botës na kanë vizituar! Mijëra shqiptarë janë rregjistruar në faqe, mijëra janë argëtuar dhe defryer! Shumë të tjerë vazhdojnë të na ndjekin dita ditës.

Ju faleminderit të gjithëve për mbëshetjen tuaj!
Stafi i Lirenti.com

Po shkojn vitet… Si uji! Urime edhe juve pervjetorin e forumit e ishalla me jete te gjate… (:

Respekte!

Edhe 100 te tjera plako :slight_smile:

Paskemi 2 vjet diference , lool

Sa me shume vite te bukura[COLOR="#800000"] Lirenti.com jete sa me te gjate :slight_smile:
[/COLOR]

Urime vitet te mbara ne vijim.

Edhe 100 :smiley:

Edhe 1000 te tjera Lirenti.com dhe antareve te tij,i uroj vashdimesi te mbare!

Edhe 100 lirenti

ME FALNI SHUM SHUM PER VONESEN
I uroj forumit jet sa me te gjat. Urime per ter stafin…dhe antaret.
:shok: