Lirenti.com ne Ekranin tuaj!

Duke u nisur nga tema “Foto nga desktopi juaj” mendova te hap nje te ngjashme por kesaj radhe foto si duken faqet e www.Lirenti.com ne Ekranin tuaj te kompjuterit apo telefonit!

Mund te poston me te njejten menyre hapesira te ndryshme nga Lirenti.com, si dhe me shfletues (browser te ndryshem) Opera, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Flock, Safari, Opera Mini apo dhe nga Avant Browser.


Si te beni foto Ekranit!
1-Per te bere foto ekranit perdorni Butonin STAMP ne Tastiere
2- Hapni çfaredo editor foto dhe nga tastiera shtypni njekohesisht CTRL dhe V
3-Shpetoni foton dhe vendose ne https://images.lirenti.com

Po e filloj une me Opera! Foto nga faqe e forumit dhe faqe e pare Portali:

Forumi Home:

Portali Home:

Nje keshille! Perdorni Alt dhe Stamp per te marre vetem programin aktiv dhe jo gjithe Sfondin :slight_smile:

Ja dhe disa foto nga un

ketu eshte Portail ne browserin Safari

ketu ehte nga browserin Internet Explorer Ta kemi nje si kujtim nga Internet Explorer :frowning:

ketu eshte nga hapsira Blog nga browseri Google Chrome

Presim te tjera nga antaret :slight_smile:

Keto jane dy pamje nga iPhone: