Llogari Spotify Premium - FALAS

Keto llogari premium per spotify mi kane derguar por nuk pata kohe ti testoj. :kerce:


kane skaduar

Degjim te mbare!

asnjera nuk ben! (n)

per ca eshte kjo spotify ? edhe ca te mirash ka ta kesh llogarin premim edhe jo premium?

Spotify eshte nje faqe/software qe te lejon te degjosh muzike online dhe ne rastin premium, pa shkeputje kohore apo reklame.

per cel eshte me shume e domosdoshme premium

per pc eshte gjetur menyra

un e kam nje llogari. e mora dje keetu edhe funksinoj. doja te dija mund te shkarkosh nga ketu ?

nga ato me lart te funksionoi ty? Interesante… Une i provova te gjitha dhe asnjera nuk bente!

Mund t’i shkarkosh per t’i degjuar offline, por jo t’i ruash ne pc/tel

eshte ashtu sic tha vaaldr1n por mund ti regjistrosh gjate kohes qe i degjon

logarin qe kam mar ketu te spotify e kam akoma. njekohesist me mua degjon muzike edhe pronari qe ka llogarine. edhe eshte bere qe te pagouhet premim family cdo mua automatikisht nga llogaria pankare personit qe ka krijuar llogarine.

paske qene me fat ti :smiley:

Hahahah me llogarin paske dhe zgjedhes muzikor automatik :slight_smile: :slight_smile:

Kam ber mungesa un :stuck_out_tongue:

Nuk i kam provuar

https://pastebin.com/1qFKGXYH

ku i morre ter keto :stuck_out_tongue:

Une e kam lidhur me operatorin mobil dhe nuk harxhon mobile data. :slight_smile: