Llojet e prizave ne mbare globin!

Kete gje duhet ta keni parasyshe te gjithe ata qe udhetojne shpesh. Jo te gjitha vendet perdorin nje sistem elektrit te njejta. Llojet e prizave dhe voltazhi eshte i ndryshem nga kontinenti ne kontinent. Mos harroni te merrni nje konvertitor kur voltazhi eshte i ndryshem nga vendi juaj apo vetem nje pershtates kur voltazhi eshte i njejte me ate te vendit tuaj por lloji i prizes ndryshon.

Ja dhe imazhi me harten e prizave: