Logo - Radio Shqip

Shpresojn te pelqejn keto punime :smiley:

dhe per faqen

Thnx lento,teper te bukura.
Faleminderit!

Ja e nje nga une!

ej a mundesh mu ma ba mu nje radio-network

ta gezosh:

flm shum kqyreni ne radio esht https://network-radio.de.tl/

Bravo sh mire… urime per radion

Rregjistroje ne Lirent.net