Macja që vuan për hapësira të ngushta

Nuk është fjala për asnjë mënyrë bizare të torturimit të kafshëve, por për një mace të vogël, e cila që kur është bërë e vetëdijshme për veten dhe botën rreth saj, i pëlqen të futet në vende të ngushta, si kavanoza dhe makina larëse.
Macja Ksyusha është kafshë plotësisht normale, por ka një fetish bizar – pëlqen të fshihet, dhe atë mundësisht në vende sa më të pabesueshme. Pronarët e saj duhet të jenë jashtëzakonisht të kujdesshëm,
Pasi trajnohet që kur ka pasur vetëm disa javë, macja njëvjeçare ashtu si futet në një situatë që duket e pamundur, arrin vet të dalë prej saj.

22-macja-34.jpg22-macja-24.jpg22-macja-14.jpg

Mir ajo ne makine larjes se behet pis edhe ajo

Ajo ne makine larje mire,po ne kavanoza qfar ben se

eshte mac kurjoze prandaj

hehehhe mire e ke
besoj qe edhe antaret ne shtepi i mban ne humor

Hehe, ajo ne vazo ngjan sikur e ke mbush me lesh :smiley:

Sa e bukur qe paska dale te ajo vazoja…hahaha…

Ajo me vazon qenka e bukur ti vesh edhe kapakun vazos heheh

hahaha sa e lezetshme , duhet te jet mace me shpirt krimbi :stuck_out_tongue:

wiiiiiiii kjo macja sa e bukur qenkaaa :slight_smile: … me mir ne vazo duket tamam si ne kafaz hahaha :stuck_out_tongue: