Madonna dhe Ritchie bashkohen për Mercyn

[b]

Madonna dhe ish- burri i saj Guy Ritchie janë ribashkuar të shtunën në Londër për t’i uruar mirëseardhje në familje vajzës së sapo-adoptuar, Mercy James.
[/b]Madonna dhe tre fëmijët tjerë të saj kanë udhëtuar të premten në kryeqytetin britanik, ndërsa më pas janë shoqëruar befasisht nga Ritchie për ta pritur vajzën trevjeçare.

Gjykata e Lartë në Malaui më 12 qershor ka aprovuar adoptimin e Mercyt nga Madonna, pas disa probleme që penguan adoptimin e menjëhershëm të saj.