Madonna do të vrapojë në maratonë

Ylli i muzikës pop, Madonna, pritet të vrapojë në maratonën ‘Marathon des Sables’ në prillin e ardhshëm në Marok, në një xhiro të gjatë 151 milje e që do të zgjatë gjashtë ditë.
“Ajo gjithmonë ka qenë në një formë të mirë, por tash po i çon gjërat në një nivel krejtësisht tjetër. Ajo është serioze për këtë”, ka thënë burimi për revistën Star.

51-vjeçarja është aq e prirë të triumfojë sa e ka paralajmëruar menaxhmentin e saj ta mbajë orarin të lirë gjatë gjithë këtij muaji.

Ishalla mbijeton dhe nuk mbetet ne mes te rruges. :lol: