Magath: Liga Premier, opsion për mua

Trajneri i Schalkes, Felix Magath, ka zbuluar se ai do të dëshironte që një ditë të punonte në Ligën Premier.
“Një gjë me rëndësi është se çfarë dëshironi të bëni dhe gjëja tjetër është që të përkujdeseni që ajo vërtet të ndodhë”.

“Anglishtja është e vetmja gjuhë e huaj të cilën e kam mësuar, kështu që mendoj se klubet në Spanjë dhe Itali duhet të mendohen dy herë, para se të mendojnë për mua. Tani për tani mendoj se vetëm Liga Premier do të ishte opsion për mua”, deklaroi trajneri gjerman.