Make-Up i pranverës? Fytyra juaj si një kopsht me lule !!

Trokitja e stinës së bukur të pranverës, po ngjall tek femrat edhe dëshirat e para për truk dhe veshje të ndryshme nga ato që përdornin deri më tani për stinën e ftohtë.Ndërkaq, fokusi i modës për këtë vit, sugjeron një fytyrë femërore të mbushur me të gjitha ngjyrat e bukura që fal pranvera.Para së gjithash, një Make Up i lehtë, me ngjyra të shumëllojshme, duke preferuar edhe xixat pikante që ua ndriçojnë fytyrën.Gjithçka, e shoqëruar me lule nëpër flokë, apo varëse shumëngjyrëse nëpër qafë, të cilat konturojnë një fytyrë të lulëzuar, adapte për një stinë të vërtetë pranvere.Një kozmetikë më e butë dhe e ëmbël, tipike e pranverës. Ngjyra në variacione të pafund, që nga ajo pink, jeshile, blu, ose jargavan, që të gjitha në kuadrin e pamjes që fal një freski të re.

Në fund, lëkura juaj duhet të ndriçojë nën tonalitetet rozë apo të kaltër, duke dhënë idenë e një fushe të praruar.