Makina e çmendur! Vret 1 person

Kjo eshte video e marre ne momentin kur makina e nje shtetasi argjentin eshte çmendur dhe ka filluar te levize lart e poshte me gjithe shpejtesine. Nje kalimtar ka ngelur i vrare dhe shume te plagosur. Shoferi eshte arrestuar por eshte lene i lire me pas, sepse faji nuk ka qene i tij. por i makines automatike qe nuk po i pergjigjesh me komandave.

Qenka me i lidh makinat se fillojne te marrin kot kur i le pa buke! :lol: :lol: :lol: :lol:

e pe, ne fund e kthyen makinen me koke poshte ata. nga frika se shkallonte prap. do e ket nga mishi i lopes çmendur :smiley:

PASKA DHE MAKINA MISHNGRENESE TANI :x :stuck_out_tongue: . CFARE NUK PO NDODH ME TEKNOLOGJINE TANI :lol: :lol: :lol: :lol: