Manual MS Excel dhe Power Point

Me duhet nje manual i Exel dhe Power Point ne shqip? Di njeri te me thote ku mund te gjej ndonje informacion ju lutem.:slight_smile:

Manual ne shqip nuk kam pare, por nqs doni tiu shqyrtojme ndonje argument apo teme ne keto dy programe mjafton te ta thoni.