marigona dragusha ze vendin e 3 ne miss univers 2009

bukuroshja nga kosova marigona dragusha ze vendin e 3 ne miss univers…bukurshja nga kosova eshte vetem 18 vjeqare dhe eshte shum e gezuar qe ka fituar qmimin miss percjellsja e 2 ose vendin e 3…ajo ka bere 1 kontrat me donald tramp per tu bere modele ne firmen e modes donald tramp.:)ky eshte me te vertete nje sukses shum i madh.per bukuroshen 18 vjeqare nga kosova marigona dragusha…