Marihuanë në shtëpinë e Jackson


Zyrtarët policorë kanë gjetur marihuanë dhe kuti të zbrazëta të drogave gjatë kërkimit në shtëpinë e Michael Jackson.
Sipas tabloidit britanik The Sun, familja e këngëtarit beson se ai ka konsumuar heroinë, pasi kanë gjetur një substancë ‘sikur katran i kalbur’.

Megjithatë, letrat e dërguar a në gjykatë raportojnë se zyrtarët kanë identifikuar një drogë që thuhet të jetë marihuanë e mykur.

Ndërkohë, People raporton se policia po ashtu ka gjetur shishe të barit temazepam dhe shishe të zbrazëta të barërave gjumësjellëse, lorazepam dhe diazepam.

Sot më herët, është bërë e qarë se vetëm re detektivë janë duke hulumtuar vdekjen e Michael Jackson.

boooo ca ska pas pire ky

Ai i paska bo lemsh te gjitha dhojet e drograve,dhe prandaj pati ate perfundim ma merr mendja…