Mashkulli Don Zhuan e femra Lavire!

Pse kur mashkulli ka shumë dashnore e quajn Don Zhuan? ndërsa Kur femra ka shum dashnorë e quajn lavire !

E po per femeren eshte shum e rend , Nuk arrin ta besh dallimin ?

Intresant eshte kjo

dhe un qe vet jam femer kshu e mendoj…esht shum ndryshe per mashkullin , e sidomos me mentalitetin qe kemi ne

Fakti mund te qendroj se femra nga natyra qe ka duhet te te jete gjithmon e joshur nga mashkulli! Dhe mbase syri/mendja/mentaliteti eshte mesuar i tille!

Ndoshta sepse per nje femer eshte shume thjeshte te beje per vete shume meshkuj, ndersa mashkulli eshte si te thuash “shkathtesi” te kete shume femra, pasi shume femra refuzojne ne ditet e sotme, ndersa nje mashkull do ta pranonte shume lehte nje femer vetem per aventure…