Mbyllet shkolla me fantazma në Keni

Një ngjarje e veçantë ka ndodhur në Keni, ku një shkollë fillore është mbyllur nga autoritetet pasi nxënësit e saj ndiqeshin nga shpirtra dhe fantazma.
Situata më pas ka eskaluar edhe më shumë kur në shkollë kanë mbërritur prindërit e nxënësve, me ç’rast është dashur të ndërhyjë policia për t’i qetësuar.

Shumë nxënës dhe anëtare të personelit mësimor për këtë gjë fajësojnë një mësuese të re, e cila praktikon rite dhe është anëtare e sekteve të ndryshme. Shumica në shkollë kërkojnë largimin e saj.