Me cfare shkronje fillon emri juaj...ja kuptimi!...

A= Te bukur

b= Kokefort

d= Puntor/e

e= Romantik/e

f= Te embel/a

g= I forte

h= Mendjelehte

j= Pasionant/e

k= Terheqes/e dhe gjumash/e

L= Melankolik/-nevrik

m=te shkathet

n= I/e bute

o= I/e dashur

p= Besnik

q= Karakter t fort

r= Xheloz/e

s= Energjik/e

t= Ëmbel/e

u= urte

v=Unik ne sjellje

xh= Sexy

Unike ne sjellje ( thjeshte unike pra , loool :stuck_out_tongue: )

mbase :smiley:

I gess yes :stuck_out_tongue:

hahaahhaha edhe mua ma ka gjetur ncncnc …romantike :oops:

energjike shum e vertet