Më në fund Mozilla lansoi Firefox 64 bit

Me azhurnimin e fundit te shfletuesit te saj per Web, Mozilla ka lansuar edhe versionin 64-bit te Firefox. Te gjithe ata perdorues qe kane si Sistem Operimi Windows 7 ose me te ri, tani me azhurnimin e ri do te mund te shfletojne web-in me shpejt dhe qarte, duke ju falenderuar arkitektures x64 te Firefox e cila mbeshtetet me mire nga CPU-te ne Hardware.

the best browser

nuk eshte i keq! Une dikur e kam perdorur per rreth 3 vjet rrjesht, por kur filloi te me bllokohej ne web, kalova ne chrome! Tani chrome e kam si default, ndersa FF si shfletues te dyte.

Duhet heq ky version? Apo merr update ne 64bit?

sipas asaj qe ka shkruajtur Mozilla ne [b]blogun e vet[/b], duhet shkarkuar versioni 64 bit! Por mos harroni qe me kete version, disa faqe nuk funksionojne si me ate 32 bit, ngaqe ky nuk i perkrahe te gjithe add-ons (si flash etj…)