Me PenguSpy gjeni më lehtë lojërat më të mira në Linux

[b]Dersa ju jeni duke pritur për të gjetur lojërat që dëshironi Valve tani ju ofron Steam për përdoruesit e Linux.

Pra Valve prezenton atë që keni pritur, atë që ka riorganizuar kohëve të fundit PenguSpy.[/b]

PenguSpy ofron një kategori të koleksioneve falas dhe lojëra komerciale për Linux, nga platformat RTS dhe lojërat me pagesë të cilat janë garuese.
Secila nga faqet e këtyre lojërave në detaje përfshin edhe përmbledhjen, videon e lojës dhe vlerësimin e obligueshëm.

Edhe pse numri total i lojërave është relativisht i vogël për momentin, mirëpo në të gjeni shumë tituj të mirë si Torcs, QuakeLive dhe Glest.
Nëse ju instaloni një Linux OS si Ubuntu në kompjuterin tuaj dhe kërkoni për shkarkime të lojërave më me kualitet atëherë klikoni në PenguSpy./pcworld.al