Megjithatë, Windows 10 nuk do të jetë falas!

Megjithese ishte perfolur shume se Sistemi i ri Operativ i Microsoft, Windows 10, do te vije falas per perdoruesit e Windows 8 apo 8.1 me nje license legale, duket se nje gje e tille nuk do te ndodhe. Nje menaxher i Microsoft, Kevin Turner, ka folur per temen ne fjale dhe e marrë në kompleks, Windows 10 nuk do te jete falas! Do te kete diçka si licensa, por perdoruesit nuk jane te perfshire ne to (qe t’i marrin ato falas).

Burimi: Chip.de

Megjithatë ne kemi Trahana per Licensa!! :slight_smile:

Akoma do ti vjeli përdoruesit Microsoft???!

Kush tha qe ne tjeret s’kemi licensa? :stuck_out_tongue:

Hahaha, shaka @TraHaNa! 1shi je ti, s’diskutohet (y)

Lexova pak me thell rreth kti artikullit dhe thoshte se “do te kete versione me pagese”! Kete nuk e kuptova 100% si do te jete, por mbetet ta shohim ne Vjeshte te 2015 kur te prezantohet Windows 10.

thjesht 1 copy/paste bej une
nuk eshte ndonje gje e madhe

info: deri tani aktivizimi i 8.x punon dhe tek 10 preview, urroj mos te ndryshoj dicka

Gjithesesi per ata qe perdorin Windows ne zyre, dhe nese e blen 25$ nuk eshte se e vret shume :slight_smile:

Pastaj fitimet e medha Microsoft i ka nga SONY, SAMSUNG, HP etj… qe sheshin pc me Windows!