Mekanik

Kërkoj punë si mekanik për kompjutera & tel.

ke provuar te besh aplikime online? Ajo eshte menyra me e lehte dhe efikase per te gjetur pune!

Përshëndetje ku bëhen kërkesa mundesh të më sjellësh një link.

po varet se ku kerkon… Ne internet psh ke disa portale qe ofrojne pune me profesione te ndryshme! Ti mund te shikosh edhe ne faqen web te x firmes, t’iu dergosh me e-mail nje CV.

Duhet te japësh me shume informacione! Sa vjeç jeni! Keni eksperience! Ne cilin qytet jetoni,

fjala mekanik nuk përdoret per kompjutera! Me e përshtatshme eshte “teknik”!