Mercedes Benz zgjedh Shqiperine per tr reklamuar makinen e re (video)

//youtu.be/ZXKkbLZ0Icg

Normale sa Mercedes Benz ndodhen ne shqiperi perse mos ta benin

Te pakten po reklamohemi dhe per mire :slight_smile:

se ne dy makina ne Shqiperi, 3 jane MB :stuck_out_tongue: